Penne Rigate

Makarona të shkurtra në formë e një tubi me një sipërfaqe të kurrizore, e përbërë nga miell (semola) i grurit të fortë kanadez dhe ujë.


Short tube-shaped pasta with a spinal surface, consisting of semolina of Canadian hard wheat and water.

Pipe Rigate

I shkurtër, në formë tubi dhe makarona të harkuara me sipërfaqe me kreshta. Makaronat përbëhet nga miell gruri i fortë kanadez (semola) dhe uji.


Short, tube-shaped and arched pasta with crested surface. Pasta consists of Canadian hard wheat flour (semolina) and water.

Fusilli

Makarona të shkurtra në formë spirale, i përbërë nga mielli (semola) i fortë kanadez grurë dhe ujë.


Spiral short pasta, consisting of strong Canadian flour (semola) wheat and water.

Bucatini

Makarona të gjata, të trasha si spageti makarona me një vrimë që kalon nëpër qendër të bëra nga Miell gruri i fortë kanadez (semola) dhe ujë.


Long, thick spaghetti-like pasta with a hole running through the center made from Canadian hard wheat flour (semolina) and water.

Makarona të shkurtra në formë tubi
Pasta të shkurtra në formë spirale,
Makarona të shkurtra në formë tubi
Makarona në formë tubi të shkurtër
Makarona të shkurtra në formë guacke
Makarona të shkurtra në formë e një tubi
Makarona të shkurtra, në formë tubi dhe të harkuara
Makarona të shkurtra në formë tubi të harkuar
Makarona të shkurtra në formë tubi
Makarona në formë guackash të vogla
Makarona në formë tubi të shkurtër
Makarona të shkurtra në formë spirale
Makarona të shkurtra në formë tubi
Makarona të shkurtra në formë tubi
Makarona të gjata në formë tubi
Makarona të gjata, të holla dhe të petëzuara
Makarona të gjata dhe të holla
Makarona të vogla në formë orizi
Makarona të vogla në formë yjesh