Fabrika Diamond

Fabrika e makaronave Diamond është një nga investimet më të mëdha të realizuara në Ballkan në vitet e fundit. Fabrika është e pajisur me makineri dhe teknologji më të fundit për prodhimin e makaronave. Ne jemi më se në gjendje të furnizojmë të gjithë rajonin me produktet tona dhe Produktet private, për shkak të kapacitetit të lartë të prodhimit që është 72 tonë në 24 orë.

Më së miri përshtatet me salcat kremoze, perimet dhe mishin.
Në prodhimin tonë të makaronave të shkurtëra ne mund të prodhojmë çdo formë që mund të mendoni me cilësinë më të mirë. Kapaciteti prodhues është 1 ton në orë.

Makarona të shkurtra në formë tubi
Pasta të shkurtra në formë spirale,
Makarona të shkurtra në formë tubi
Makarona në formë tubi të shkurtër
Më së miri përshtatet me salcat e kuqe, ushqimet e detit dhe perimet.
Linja jonë e prodhimit të makaronave të gjata, ka kapacitetin për të prodhuar 2 Ton në orë. Në të njëjtën linjë ne jemi në gjendje të prodhojmë forma të ndryshme si spageti me madhësi të ndryshme diametri.
Makarona të gjata në formë tubi
Makarona të gjata, të holla dhe të petëzuara
Makarona të gjata dhe të holla
Më e përshtatshme për supa dhe zierje.
Format tona të makaronave për supë prodhohen gjithashtu në linjën e shkurtër të prodhimit të makaronave.
Makarona të vogla në formë orizi
Makarona të vogla në formë yjesh

Penne me Pesto Specash të Pjekur

Pjekim arrat në një tigan dhe kalojmë gjysmat e tyre në një grirës ushqimor, bashkë me specat, parmigianon, hudhrën, borzilokun, vajin e ullirit dhe pak krip e piper (nëse masa është shumë e thatë shtojmë pak ujë).

Sallatë e ftohtë me Penne

Nxehim furrën në 180 gradë. Ziejmë pastat për 2 minuta më pak se udhëzimet e paketimit. Për të përgatitur salcën shkrijmë 25 gr gjalp, shtojmë 25 gr miell dhe gatuajmë për 1 min.

PANAIR