Fabrika Jonë

Rreth Nesh

Fabrika e Makaronave Diamond është një nga investimet më të mëdha të realizuara në Ballkan në vitet e fundit. Fabrika është e pajisur me makineri dhe teknologji më të fundit për prodhimin e makaronave. Ne jemi më se në gjendje të furnizojmë të gjithë rajonin me produktet tona dhe Produktet e Etiketës Private, për shkak të kapacitetit të lartë të prodhimit që është 72 tonë në 24 orë.
Cilësia e makaronave përcaktohet gjithmonë nga cilësia e përbërësve të papërpunuar, të cilët janë vetëm dy, mielli i semolina dhe uji. Kjo është arsyeja pse ne përdorim grurë të fortë të cilësisë së lartë, të importuar nga Kanadaja, me përmbajtjen më të lartë të proteinave (14%). Jetëgjatësia e cilësisë së makaronave varet edhe nga cilësia e ambalazhit, prandaj ne përdorim qese plastike mat të riciklueshme, për të ruajtur cilësinë dhe freskinë e makaronave dhe ndërkohë për të qenë miqësore me mjedisin. Produkti përfundimtar është padyshim makarona me cilësi të lartë që qëndron “al dente”.
Makaronat e Diamond vijnë në forma të ndryshme: makarona të shkurtra, supë dhe të gjata. Nga Risoni dhe Stelline, të përgatitura për t’u gatuar në supë, te spageti dhe Buccatini për tu kombinuar me salca të ndryshme dhe për tu shërbyer si pjatë kryesore.

“Ne kurrë nuk do të bëjmë kompromis për tju ofruar konsumatorëve produktet më të mira të shijimit që performojnë në nivelet më të larta”.