Penne Rigate

Makarona të shkurtra në formë e një tubi me një sipërfaqe të kurrizore, e përbërë nga miell (semola) i grurit të fortë kanadez dhe ujë.


Short tube-shaped pasta with a spinal surface, consisting of semolina of Canadian hard wheat and water.

Pipe Rigate

I shkurtër, në formë tubi dhe makarona të harkuara me sipërfaqe me kreshta. Makaronat përbëhet nga miell gruri i fortë kanadez (semola) dhe uji.


Short, tube-shaped and arched pasta with crested surface. Pasta consists of Canadian hard wheat flour (semolina) and water.

Fusilli

Makarona të shkurtra në formë spirale, i përbërë nga mielli (semola) i fortë kanadez grurë dhe ujë.


Spiral short pasta, consisting of strong Canadian flour (semola) wheat and water.

Bucatini

Makarona të gjata, të trasha si spageti makarona me një vrimë që kalon nëpër qendër të bëra nga Miell gruri i fortë kanadez (semola) dhe ujë.


Long, thick spaghetti-like pasta with a hole running through the center made from Canadian hard wheat flour (semolina) and water.

Short, tube-shaped pasta
Pasta të shkurtra në formë spirale,
Short, tube-shaped pasta
Short tube-shaped pasta
Short pasta in a shell-like shape
Short pasta in the shape of a wide tube
Makarona të shkurtra, në formë tubi dhe të harkuara
Short pasta in the shape of an arched tube
Short, tube-shaped pasta
Pasta in the form of small shells
Short tube-shaped pasta
Short pasta in a spiral shape
Short, tube-shaped pasta
Short, tube-shaped pasta
Long tube-shaped pasta
Long, thin and laminated pasta
Long and thin pasta
Small rice-shaped pasta
Small star-shaped pasta