Fusilli Tricolore

Pasta të shkurtra në formë spirale, të përbëra nga miell (semola) i grurit të fortë kanadez. Pastat me ngjyrë, i janë shtuar pluhur spinaqi për ngjyrën jeshile dhe pluhur domate për ngjyrër portokalli.

  • (semola) nga gruri i fortë, spinaq pluhur, domate pluhur, ujë.

  • 500gr

  • 8-9 minuta

Produkte të Tjera